Mašina za isušivanje vlage

Mašina za isušivanje vlage

( brzo i efikasno isušivanje vlage)

– Mašinsko isušivanje vlage iz prostorija koristi se kako bi što efikasnije rešilo problem sa vlagom. Mašine isušuju vlagu iz prostora tako što usisavaju vazduh i provlače ga kroz komoru u kojoj se odvaja vlaga. Tako osušen vazduh cirkuliše po prostoriji i nastavlja da kupi vlagu sa podova, zidova i vlažnih materijala u prostoriji.

– U kućnim uslovima upotrebljavaju se za odvlaživanje prostorija, čime se sprečava pojava buđi.
– Profesionalni izvlakači najčešće se koriste u građevinarstvu. Gde oni ubrzavaju proces sušenja, nakon malterisanja ili drugih sličnih radova, koji zahtevaju određeni vremenski period za sušenje.
Zahvaljujući upotrebi vlago izvlagača svi građevinski radovi se maksimalno ubrzavaju. I što je najbitnije nema opasnosti od dodatne pojave buđi.
– Pored građevinskih radova, vlago sušači mogu se koristiti za isušivanje vlage i u magacinima, garažama, podrumima,mlekarama, teretanama, spa centrima, muzejima, bibliotekama,… i dr. objektima, gde vlaga može oštetiti prostor.

– Trotec mašine naročito su efikasne i u procesu sušenja natopljenih prostorija nakon poplava. Tada ne samo da isušuju prostor, već otklanjaju i mogućnost zaraze.

– Vlaga predstavlja veliki zdravtsveni rizik, jer je vlažan vazduh u kući leglo bakterija i alergena. Zato uz pomoć naših mašina i vaše zdravlje će biti dobro.

– Upotrebom naših mašina za izvlačenje vazduha rešite se vlage u prostoru ili ubrzajte građevinske radove po najpovoljnijim cenama.
– Za kratko vreme oslobodite se vlage!
– Zato nas što pre pozovite.